Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Χρόνια Πολλά!!!!!

Δεν πρόλαβα να ευχηθώ πριν τα Χριστούγεννα και φύγαμε για το χωριό...
Μέχρι να μπορέσω να περάσω και από τα δικά σας σπιτάκια - εντάξει, όσα προλάβω - να ευχηθώ σε όλους, χειροτέχνες και μη...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! 

Υγεία σε όλους και Χαρά! Ας βρούμε όλοι τρόπους να χρωματίζουμε τη ζωή μας, ειδικά όταν φαίνονται γκρίζα τα πράγματα! Τουλάχιστον, μέχρι εκεί που μπορούμε! Κλείνω με αγαπημένο τραγουδάκι!
Φιλιά!!!

8 σχόλια:

  1. Καλημέρα και χρόνια πολλά! Εμείς μόλις γυρίσαμε και περάσαμε πολύ όμορφα! Το ίδιο εύχομαι και σε σένα Κυριακουλα! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και πάνω απ'όλα καλά Φιλεναδίτσα μου!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να έχετε υγεία και ευτυχία!!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή κι ευλογημένη χρονιά με υγεία και χαρά! Να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου και όλους τους αγαπημένους σου! Άργησα να "πάρω μπροστά" για να απαντήσω στην ερώτησή σου για τα χαρτιά του mini mini album... Η βάση είναι Webster's Pages (Country Estate collection) και τα εσωτερικά κυρίως Webster's, Graphic45 και το Sleighing song της American Crafts. Στο εξώφυλλο έχω χρησιμοποιήσει σφραγίδα της Magnolia (το χιονισμένο χωριό) με ασημί σκόνη για embossing και ζωγράφισα με Copics. Ό,τι άλλο θέλεις ρώτησέ με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή και δημιουργική χρονιά!!!! Γεμάτη υγεία, χαρά,αγάπη και ευτυχία για σένα και όλους όσους αγαπάς!!! Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, χαμόγελο και φυσικά όμορφες δημιουργίες σαν αυτή της προηγούμενη ανάρτησης!!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή χρονιά μεσα από την καρδιά μου.
    Η νέα χρονια΄να σου φέρει ότι καλύτερο, πολλή δημιουργικότητα και έμπνευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή εβδομάδα καλό μου!!!! Χαθήκαμε με τούτα και με τ'άλλα!!! Να μου φιλήσεις το αγγελούδι σου!!! Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή