Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Καρτούλα: It just stoped raining!

Τελικά κάνω του κεφαλιού μου ώρες ώρες και με βγάζει αλλού ο δρόμος! Ξεκίνησα να φτιάχνω καρτούλα για την Alex χρησιμοποιώντας μία Magnolia, αλλά ήθελα και backround, οπότε δεν ξέρω αν θα πιανότανε... Μάλλον, λοιπόν, ταιριάζει καλύτερα στης Ελένης το διαγωνισμό, όπου μας παροτρύνει να χρησιμοποιήσουμε χρώματα ή mists.
Είχα καμιά 20αριά χρόνια να χρησιμοποιήσω νερομπογιές και το αποτέλεσμα μου φαίνεται αρκετά αξιοπρεπές, ε; Πάντως, πολύ το ευχαριστήθηκα!
Άσε που αυτό με τις Magnolia που μου αρέσει είναι πως εκεί που έχεις ένα άδειο χαρτί, πατάς μία και ζωντανεύει ένα τόσο όμορφο κοριτσάκι με τις λεπτομέρειές του... Εντάξει, της λείπει το στόμα που αν το σκεφτώ με ενοχλεί κάπως, αλλά είναι τόσο ομορφούλα και μπαμπάτσικια, που την αγαπάς...

Λεπτομέρεια: Πέρασα κάποια σημεία με έως 3 στρώματα βερνίκι ντεκουπάζ για να γυαλίσουν και να αποκτήσουν όγκο: στα συννεφάκια, τις λιμνούλες με νερό, τα παράθυρα, την μπορντούρα, αλλά και στις μπότες και την ομπρλελίτσα της Tilda, ώστε να μοιάζουν πλαστικά - αδιάβροχα...
Η βάση της κάρτας είναι κίτρινη, ώστε να παραπέμπει στον ήλιο που βγαίνει (οκ θέλει λίγο φαντασία αυτό...), αλλά ξέχασα να προσθέσω (είμαι λίγο αφηρημένη)...


Και γυρίζοντάς την προς το φως για να φανεί το γυαλιστικό...

Πώς σας φαίνεται;

I am also participating in the CRAFT challenge: Automn
                                  and Creative Ispirations Paint: Fall

In this card I used water-colors and 3 layers of decoupage varnish for more wetty look!
Hope you enjoy it!

18 σχόλια:

  1. απιστευτο εφε!!!!τελειο!!ξετρελαθηκα!!
    ευχαριστουμε για τη συμμετοχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Wow what a beauty ! Great use of the water colours and just love the shiny effect you have achieved just fabulous ! Thank you for playing along with us at get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι θεά!!! Μπράβο σου Κυριακούλα, παααααρα πολύ καλό αποτέλεσμα!!!! Είναι τόσο όμορφη, φαίνεται απλή, αλλά πιστεύω για μένα είναι αρκετά δύσκολη! Είναι μούρλια, χαριτωμένη, έχω εντυπωσιαστεί!!!! Καλή επιτυχία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι φανταστική!!! Τώρα που ξανά έπιασες τις μπογιές σου μην τις αφήσεις!!! Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα,το αποτελεσμα μετραει,και αυτο ειναι πολυ καλο...ο δρομος της [τεχνης ]δεν εχει διευθηνσει εχει κατευθηνσει..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Wow! Είναι τέλεια!(και να σκεφτείς ότι δεν μου αρέσουν οι Magnolia Tilda)
    Θέλω να δω πολλές ακόμα ζωγραφιές από τα χεράκια σου!!!
    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. WOW...you did a fabulous a job!
    great take on the sketch!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. A! Πολύ χαίρομαι που σας αρέσει!

    Έφη μου, δεν είναι και πολύ δύσκολη, αν και ήθελε το χρόνο της... Έδωσα σημασία στα χρώματα και το σκηνικό και δεν έβαλα διακοσμητικά... Σα μικρή ζωγραφιά το είδα! Δεν έχουμε συνηθίσει την Tilda με τέτοιο τρόπο, αλλά φαίνεται της πάει!

    Κατερίνα μου, έχω δει απίστευτες κατασκευές με Magnolia, με ένα σωρό υπέροχα διακοσμητικά και πάντα με εντυπωσιάζουν προσωπικά... Αυτό με το στόμα με ενοχλεί λίγο (είπα να βάλω ένα στόμα, αλλά... ιεροσυλία να βγει κλόουν)... Αλλά αφού σου αρέσει τούτη, ενώ γενικά όχι, με ανεβάζεις ακόμα περισσότερο! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hello - Such a cute card and beautifully coloured. Love the gloss that you have added. Thank you for joining us at C.R.A.F.T challenge this week. Jeanette

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Wonderful card fantastic water colouring.

    Thank you for joining us at C.R.A.F.T Challenge this week with this gorgeous creation.
    Betty x x

    GDT for October at C.R.A.F.T

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα συμφωνήσω με την Κατερίνα μιας και για μένα οι Τίλντες δεν είναι οι καλύτερές μου... παρ' όλα αυτά από τα χεράκια σου.. βγάζουν μια μαγεία!!! Σ'ευχαριστούμε που παίζεις μαζί μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σκέφτομαι, ίσως σας άρεσε επειδή είναι λιτή και ευπρόσιτη... Εν τω μεταξύ, να το πω κι αυτό: Όταν την έφτιαχνα είχα στο νου πως απευθύνεται σε κάποιον που μόλις ξεπέρασε τα δύσκολα. θα μπορούσε δηλαδή να λέει: "Τα δύσκολα μόλις πέρασαν! Τώρα χαλάρωσε!"...
    Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Such a beautiful card! Great coloring and i like the roofs of the houses. thanks for playing along. channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πάρα πολύ όμορφη κάρτα! πολύ μου άρεσε! έκανες πολύ καλή δουλειά μπράβο! σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάρα πολύ ομορφο background ... και μου αρέσει έτσι όπως γυαλίζει, το ωραίο με το scrapbooking ή το cardmaking είναι ότι μπορούμε να συνθέσουμε τόσες διαφορετικές τεχνικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tilda looks so cute! This is such a great card for fall! Thank you so much for playing along with the Creative Inspirations Paint challenge. Good luck and we hope to see you again next week!
    hugs,
    Gini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Wonderful card. It really looks like it's raining. Thanks for sharing your art in the Creative Inspirations Paints challenge.

    ΑπάντησηΔιαγραφή